Nieuws

TravelAssist faciliteert nieuwe speler: Vakanties.nl

Deel dit artikel

Vakanties.nl is vanaf vandaag online als een nieuwe OTA met een productportfolio van verblijf, vervoer, autohuur en excursies. De consument stelt zelf zijn vakantiearrangement samen op basis van realtime beschikbaar aanbod. Vakanties.nl is een creatie van Joost Romeijn (founder) en Judith Eyck (co-founder en algemeen directeur), voormalig Marketing en E-Commerce manager van Sunweb.

“Vakanties.nl gaat gebruikmaken van het ultrageavanceerde, data-gedreven dynamic packaging platform van TravelAssist. Hierbij is zowel de vraag als het aanbod bepalend voor het portfolio, dat bestaat uit meer dan 10.000 hotels, vluchten en extra’s zoals autohuur, transfers, verzekeringen en excursies. Groot pluspunt van het platform is de optimale flexibiliteit, waardoor continu en realtime een passend aanbod tegen een concurrerende prijs wordt geselecteerd.”

Groot volume en optimale klantgerichtheid

Else Schepers (Directeur TravelAssist): “Met Vakanties.nl hebben we een ambitieuze partner in huis gehaald die streeft naar groot volume en optimale klantgerichtheid. Dat topondernemer Joost Romeijn de potentie ziet van ons platform is natuurlijk geweldig. We hebben hetzelfde business model als bij Sambasso waar we sinds éé jaar onder de naam TravelPortal actief zijn: verkoop van onze packages tegen een goede commissie.”​

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

(Video) Derde editie van de Sambassodag

Volgende bericht

Carrièrestap Paul van Thienen binnen TUI Group

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."