Nieuws

Travelport en AF-KLM ondertekenen overeenkomst

Travelport en Air France-KLM hebben een overeenkomst getekend voor de distributie van content via het platform van Travelport. Travelport is de enige exploitant van een GDS met het hoogste IATA-certificatieniveau voor de invoering van de NDC-technologie. Deze overeenkomst maakt het ook mogelijk dat klanten worden geselecteerd door Air France, HOP! en KLM om via Travelport toegang te krijgen tot een privékanaal, waar zijn content ontvangen zonder de extra distributietoeslag die Air France-KLM vanaf 1 april 2018 in rekening brengt.

In een commentaar op de overeenkomst zegt Derek Sharp, Senior Vice President en Managing Director voor Air Commerce van Travelport: “We zijn verheugd dat we deze overeenkomst hebben ondertekend met Air France-KLM. Dit is een verlengstuk van een langdurige relatie die de klanten van Air France-KLM meer keuze heeft geboden.

Emmanuelle Gailland, Vice President Distribution Air France KLM, zegt: “Travelport is een geweldige partner geweest in ons Private Channel engagement als overgang naar NDC. Air France-KLM en Travelport zullen samenwerken om de NDC-content van nieuwe tarieven, producten en diensten op de markt te brengen.

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Stakingen rondom Pasen en begin april...

Volgende bericht

ANVR: update KLM-CRS-toeslag

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.