CoronavirusNieuws

TUI Cruises herstart activiteiten eind juli

Deel dit artikel

TUI Cruises heeft aangekondigd dat het de activiteiten van Mein Schiff 2 op 24 juli zal hervatten met een weekendcruise van drie nachten op de Noordzee. Vertrek is vanuit Hamburg.

De bezetting aan boord van het premiumschip met 2.900 gasten wordt beperkt tot 60%, wat neerkomt op zo’n 1.740 gasten. “De gezondheid en veiligheid van bemanning en gasten is een topprioriteit voor TUI Cruises. Daarom heeft TUI Cruises de strikte maatregelen die altijd van kracht zijn om de verspreiding van virale ziekten te voorkomen, opnieuw versterkt”, aldus het bedrijf.

“Samen met medische experts heeft TUI Cruises een 10-puntenplan ontwikkeld voor het hervatten van cruiseactiviteiten. De voorzorgsmaatregelen zijn gebaseerd op de medische normen van gerenommeerde instellingen, zoals het Robert Koch Institute (RKI), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de lokaal geldende richtlijnen en richtlijnen. ” De Mein Schiff 1 volgt naar verwachting begin augustus vanuit een andere Duitse haven.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Finland opent grenzen voor Nederlandse en Belgische toeristen

Volgende bericht

Angst

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.