TUI fly breidt haar aanbod vanop de luchthaven van Antwerpen voor het zomerseizoen uit met de lancering van drie nieuwe bestemmingen.

Vanaf 30 juni zal TUI fly Antwerpen verbinden met Tenerife (Spanje), Antalya (Turkije) en Heraklion (Kreta). Met deze uitbreiding speelt TUI in op de vraag van reizigers om uit een luchthaven dichtbij hun woonplaats te kunnen vertrekken naar populaire bestemmingen.

De lancering van deze nieuwe lijnen wordt mogelijk gemaakt door de komst van drie nieuwe Embraer toestellen type E195-E2 in de vloot van TUI fly. Deze milieuvriendelijke vliegtuigen vervangen de Embraer E190 die in 2016 in gebruik werden genomen. De nieuwe toestellen zullen het mogelijk maken om langere afstanden af te leggen.

Tenerife (Spanje) :

– 2 keer per week op maandag en vrijdag
– Vanaf 30 juni 2023

Antalya (Turkije) :

– 2 keer per week op dinsdag en zaterdag
– Vanaf 1 juli 2023

Heraklion (Kreta – Griekenland) :

– 2 keer per week op donderdag en zondag
– Vanaf 2 juli 2023

In totaal zullen er tijdens de zomermaanden vanuit Antwerpen 11 bestemmingen beschikbaar zijn: Tenerife (Spanje), Antalya (Turkije), Heraklion (Kreta), Mallorca (Spanje), Malaga (Spanje), Alicante (Spanje), Ibiza (Spanje) , Murcia (Spanje), Split (Kroatië), Tanger (Marokko) en Nador (Marokko).