TUI is gestart met het aanbieden van citytrips New York City in combinatie met Norwegian, dat sinds kort van Amsterdam naar New York vliegt. ‘New York is een van de belangrijkste citytrip steden van TUI’, zo laat de touroperator weten.

“We zijn erg blij met deze exclusieve samenwerking met Norwegian, die New York heel bereikbaar maakt voor een grote groep stedenreizigers. De vluchttijden zijn uitstekend, in ongeveer acht uur sta je op de luchthaven JFK in New York en geniet je volle dagen van deze geweldige stad”, aldus Jacques Crijnen, Manager Product City Trips en Autovakanties van TUI Nederland:

De zesdaagse arrangementen zijn te boeken vanaf €599 en worden aangeboden met vertrek vanaf 10 mei op donderdag en vanaf 5 juli ook op maandag. In deze prijs zijn vlucht inclusief service, een driesterrenhotel voor 4 nachten én de bagage inbegrepen. “Dit is aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare arrangementen”, aldus Crijnen. Norwegian voert de vluchten uit met de moderne en comfortabele Boeing 787 Dreamliner.

De burgemeester van New York, Bill de Blasio, kondigde afgelopen week aan dat de stad voor de achtste keer op rij een toeristisch record haalde. In 2017 bezochten maar liefst 62,8 miljoen toeristen de stad. Ook bij de Nederlandse reiziger staat New York in de top vijf van meest geliefde city-trip bestemmingen. Het komende Paasweekend vertrekken er weer zeer vele vakantiegangers naar New York.