De TUI Group opent een Magic Life hotel in Italië. De toekomstige TUI Magic Life Calabria ligt in het zonovergoten puntje van de ‘Italiaanse laars’. Het bestaande resort met 641 kamers wordt de komende maanden heringericht en opent in mei 2019.

De nieuwe club is een mijlpaal in de uitvoering van de groeistrategie van de TUI Group, gebaseerd op de voortdurende uitbreiding van haar portfolio van eigen hotelmerken. Alleen al in de winter van 2017/18 zette TUI Hotels & Resorts haar expansie voort met acht nieuwe openingen, met nog zeven hotels die deze zomer zullen volgen.

“Met TUI Magic Life Calabria nemen we een element van de Italiaanse strandcultuur in ons portfolio op. De royale sportfaciliteiten van de resorts bieden ideale omstandigheden om ons all-in concept uit te breiden met tal van activiteiten in Zuid-Italië”, aldus Andreas Pospiech, Managing Director TUI Magic Life.

Met name sportliefhebbers zullen worden aangetrokken door het uitgebreide fietsprogramma, twaalf tennis- en vier volleybalvelden en een mogelijkheid tot watersport. De club richt zich zowel op gezinnen als op koppels. Terwijl kinderen kunnen spelen in de Splashworld, een zwemparadijs, kunnen volwassenen ontspannen in de exclusief te boeken prive Lodge (alleen volwassenen +16). TUI Magic Life Calabria heeft toegang tot het lange zandstrand via een natuurlijk dennenbos.