Nieuws

TUI verplaatst Schiphol-vluchten naar Brussel

Deel dit artikel

Voor oktober heeft Schiphol opnieuw een beperking van de vluchtcapaciteit uitgevaardigd en dwingt zo luchtvaartmaatschappijen om vluchten te reduceren. TUI gaat een aantal van de vakanties met TUI fly vluchten, nu uitvoeren met vertrek vanaf Brussel in plaats van Amsterdam. 

Arjan Kers (General Manager TUI Nederland): “Het is enorm teleurstellend en onacceptabel dat Schiphol het oplossen van hun problemen maar bij anderen blijft neerleggen. Wij willen niet dat onze reizigers de dupe worden en we gaan géén vakanties annuleren. Wij hebben met een groot team collega’s gezocht naar alternatieven en oplossingen voor onze klanten.”

TUI gaat een aantal van de vakanties met TUI fly vluchten, nu uitvoeren met vertrek vanaf Brussel in plaats van Amsterdam. Helaas hebben de regionale luchthavens in Nederland geen mogelijkheden meer om extra vluchten te faciliteren, zij zijn gebonden aan een streng openingsregime. Het gaat om vakanties met vertrek in de periode 10 tot en met 31 oktober naar Tenerife, Kos, Mallorca, Kreta en Gambia. De klanten die het betreft krijgen vandaag en morgen een email met details, reisagenten zijn vanmiddag al geïnformeerd.

Alle andere vakanties vertrekken zoals gepland vanaf de geboekte luchthavens. Klik hier voor meer info.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

OAD vs Rabo: hoger beroep gaat door

Volgende bericht

easyJet investeert fors in nieuwste vliegtuigtechnologie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."