Nieuws

TUI vraagt reisagenten om support

Deel dit artikel

TUI kiest na het wegvallen van Thomas Cook voor om toch twee keer per week op Gran Canaria te blijven vliegen vanaf Groningen Airport Eelde en vraagt reisagenten uit de omliggende provincies van Groningen Airport Eelde om support bij het vullen van de kisten.

“Zoals bekend vliegt TUI fly momenteel twee maal per week vanaf Groningen Airport Eelde naar Gran Canaria. De vluchten zouden voor de helft gevuld worden door Thomas Cook/Neckermann. Met de recente gebeurtenissen zal dat niet meer gebeuren. TUI heeft toch besloten de twee vluchten per week in de lucht te houden om zo ook een diversiteit aan reisduren aan te blijven bieden”, zo laat het salesteam op haar Facebook-pagina weten.

“Hierdoor is de capaciteit verdubbeld. We rekenen op support van de reisagenten uit de omliggende provincies van Groningen Airport Eelde. Uiteraard zijn de vluchten ook te gebruiken voor jouw klanten uit midden (en de rest van) Nederland die comfortabel naar Gran Canaria willen reizen.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ge-Banksy’d

Volgende bericht

Video - Deze (droom)bestemmingen verdwijnen door de zeespiegelstijging

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.