Nieuws

Turkish Airlines verhuist 6 april naar Istanbul Airport

Deel dit artikel

De grote verhuizing van Turkish Airlines is van start gegaan. Vanaf 6 april 2019, 14:00 uur zullen alle vluchten van Turkish Airlines landen op en vertrekken van de nieuwe luchtvaarthub Istanbul Airport.

Istanbul Airport, de nieuwe thuisbasis van Turkish Airlines, zal ’s werelds grootste luchtvaarthub worden met een jaarlijkse capaciteit van 200 miljoen reizigers. De wereldwijde luchtvaart laat een verschuiving zien naar het oosten, waar het historische Istanbul het middelpunt van is. De luchthaven bevindt zich op een strategisch kruispunt tussen oost en west.

Het strakke en innovatieve ontwerp van Istanbul Airport is al meerdere keren bekroond met verscheidene design prijzen, waaronder de ontwerpprijs voor de meest opvallende verkeerstoren, ontworpen door het befaamde Italiaanse designhuis Pininfarina. De luchthaven verzorgt verder een aerodynamische reiservaring voor de reizigers die gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Turkish Airlines.

Momenteel verbindt Turkish Airlines 306 bestemmingen in 124 landen, dit aantal zal uitgebreid worden naarmate de huidige hub op luchthaven Istanbul Ataturk wordt verplaatst naar Istanbul Airport.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Princess Cruises: Frans specialiteitenrestaurant op nieuwste schepen

Volgende bericht

Michelingids bevestigt opnieuw twee sterren voor Europa-Park

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.