NieuwsThomas Cook

Turkse en Griekse hoteliers halen miljoenen op voor Thomas Cook

Deel dit artikel

Turkse en Griekse hoteliers hebben een aanzienlijk bedrag opgehaald voor de Duitse tak van Thomas Cook. Griekse hoteliers, voornamelijk uit Rhodos en Kreta, hebben al ongeveer €8 miljoen opgehaald, waarbij ze zelfs de relevante juridische documenten hebben ondertekend om Thomas Cook GmbH te redden, dat meldt money-tourism.gr.

Tegelijkertijd heeft de Turkse minister van Toerisme Mehmet Nuri een besluit getekend om €10 miljoen toe te wijzen voor een digitale campagne in Turkije, voor het redden van de Duitse tak van Thomas Cook. Thomas Cook GmbH liet eerder weten dat het door het faillissement van Thomas Cook Group plc. gedwongen is over te schakelen naar noodbeheer. Ook Reizen van 25 en 26 september kunnen derhalve niet worden gegarandeerd en de verkoop van reizen is gestopt, zo laat het bedrijf vanuit Duitsland weten.

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Autovakanties Thomas Cook komen te vervallen

Volgende bericht

Thomas Cook Duitsland vraagt faillissement aan

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.