Cruise ClassNieuws

Twee nieuwe routes Costa Cruises

Costa Cruises kondigt twee nieuwe vaarroutes aan in de herfst van 2011 voor de Costa Pacifica en de Costa Mediterranea. Ondanks eerdere aankondigingen heeft Costa Cruises besloten om aankomende herfst toch weer te gaan varen naar Israël. Stops in Ashdod en Haïfa op de vaarroutes van de Costa Pacifica worden hersteld. Op zeven cruises, van 12 september  tot en met 26 oktober kunnen Costa klanten weer naar Israël. Costa laat weten ervan te zijn overtuigd dat de situatie in Israël de komende maanden alleen maar zal verbeteren.
 
Het tweede nieuws betreft de vaarroute van de Costa Mediterranea. In plaats van de eerder geplande oosterse Mediterranea cruises naar Turkije en Griekenland vaart het schip nu naar Lissabon/Casablanca, de Canarische Eilanden of het westelijke Middellandse zeegebied. Er is erg veel vraag naar deze bestemmingen en Costa wil hun klanten graag tegemoet komen. Vanaf begin oktober tot en met half november 2011 worden vijf Griekenland/Turkije routes vervangen door drie Lissabon/Casablanca en twee Canarische Eilanden routes. Hierna zijn op 21 en 26 november twee minicruises gepland tussen het Canarische Eilanden programma en  de positioneringscruise naar Abu Dhabi waar de Costa Mediterranea winter 2011/2012 gestationeerd zal zijn. Alle informatie betreffende de veranderingen van vaarroutes zijn te vinden op de website van Costa Cruises www.costacruises.nl.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Cabrio-vakanties met Oad Reizen en Hertz

Volgende bericht

Oad Reizen opent inschrijving City Xperience

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.