Nieuws

Untamed Travelling beloont topboekers 2018

Deze week ontvangen de best boekende reisagenten van Untamed Travelling een heerlijke sundownerbox.

In deze box zit onder meer een bijzondere gin van Hermit, maar ook een uitnodiging voor ‘Art in the Bush’ die op 6 september aanstaande gehouden wordt in het Pulitzer Hotel Amsterdam. Met de tentoonstelling van schilderijen en litho’s vraagt Untamed Travelling aandacht voor natuurbehoud en de bescherming van wildlife tegen stropers. Een deel van de opbrengst van de verkochte kunstwerken komt ten goede aan de African Bush Camps Foundation.

Daarnaast krijgen de tien absolute toppers een persoonlijk bezoek van directeur Jozef Verbruggen en een uitnodiging om mee te reizen naar een nog geheime bestemming.
‘Where the world can’t find you…’

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Schiphol verbetert informatievoorziening in de terminal

Volgende bericht

Airbnb lanceert 'Adventures' voor avontuurlijke reizigers

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."