Nieuws

Untamed Travelling komt met studiereis Estland

Deel dit artikel

Nu reizen binnen Europa met een coronabewijs geoorloofd is, kondigt maatwerkspecialist Untamed Travelling haar eerstvolgende studiereis aan. In september neemt de touroperator gegadigden mee naar het kleine, dunbevolkte en betoverend mooie Estland.

Het land is rijk aan folkloristische tradities en begiftigd met wilde natuur en middeleeuwse steden. Het gehele reisprogramma wordt nog niet prijsgegeven, maar wel dat een uitgebreide verkenning van het prachtige Tallinn, activiteiten aan de ongeschonden kustlijn van Harjumaa en site visits op Saaremaa en Muhu eiland aan bod komen. Uiteraard met de inmiddels welbekende Untamed allure, inclusief de mooiste hotels en beste restaurants.

Nadere details en de mogelijkheid tot inschrijving volgen op korte termijn per nieuwsbrief, dus heb je belangstelling, houd dan je mailbox in de gaten!

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Melieste (ACSI): “De Duitsers hebben ons gered“

Volgende bericht

“Er wordt te weinig aandacht besteed aan het geven van vertrouwen aan reizigers”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."