Nieuws

Untamed Travelling maakt studiereisbestemming bekend

Deel dit artikel

Untamed Travelling maakt de bestemming van haar eerstvolgende studiereis bekend: Malawi. Binnenkort neemt de touroperator een kleine selectie gegadigden mee naar Afrika voor een tiendaags avontuur in gastvrij Malawi. Het staat bekend als ‘het warme hart van Afrika’ en telt maar liefst elf nationale parken en wildreservaten! 

Wat deelnemers te wachten staat?
Het programma omvat een verkenning van Majete Wildlife Reserve waar dieren als waterbokken, giraffen, buffels, leeuwen, nijlpaarden, krokodillen, olifanten en neushoorns tot het dagelijkse decor behoren, diners onder de fonkelende sterrenhemel aan de rivieroevers in Liwonde National Park en een onderdompeling in de fascinerende onderwaterwereld van Lake Malawi. Uiteraard met de inmiddels welbekende Untamed stijl met verblijf in mooie lodges en aandacht voor goed eten. Where the world can’t find you… Deze studiereis is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het verkeersbureau van Malawi.

Details en de mogelijkheid tot inschrijving zijn begin deze week per nieuwsbrief verstuurd, dus heb je belangstelling, check dan je mailbox! Niets ontvangen? Neem dan contact op met de maatwerkspecialist via marketing@untamedtravelling.com.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

"Ontzettend trots dat we onze eigen vluchten naar Curaçao kunnen aankondigen"

Volgende bericht

Joëlle Mortier (Bito Reizen Zuidland) wint bezoek aan de doop van MSC Euribia

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."