Nieuws

Untamed voegt Europa en Caribbean toe

Untamed Travelling breidt per direct haar aanbod uit met bestemming in Europa en Caribbean. Dat maakt de maatwerkspecialist vandaag bekend.

“De eerste prioriteit ligt bij het persoonlijke contact en omboeken van onze reizigers, maar we kijken ook naar de toekomst. De situatie omtrent corona heeft ons doen besluiten om de lang gekoesterde droom om Europese landen en Caribische eilanden aan te bieden te versnellen. Geen standaard product, maar echt op de Untamed manier.Wij geloven in de kracht van reizen en jezelf verrijken met unieke belevingen van een hoog kwaliteitsniveau”, laat de touroperator weten.

Wil je weten om welke landen het gaat? Klik hier voor Europa en hier voor de Caribbean.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Minister en Buitenlandse Zaken informeren onvolledig met "de overheid gaat niet repatriëren..."

Volgende bericht

Ministerie is zich bewust van de recente positieve ontwikkelingen in Turkije

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."