Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises annuleren hun cruises tot en met 10 mei 2020. De verlenging van de tijdelijke annulering draagt bij aan de inspanningen over de hele wereld om de verspreiding van het COVID-19 coronavirus in te dammen, wat ook heeft geleid tot reisbeperkingen en voortdurende onzekerheid over de wereldwijde sluitingen en beschikbaarheid van havens.

“Omdat COVID-19 een aanzienlijke impact blijft hebben op gemeenschappen overal ter wereld, verlengen wij de tijdelijke annulering van cruises van al onze merken tot en met 10 mei”, vertelt Frank Del Rio, President en CEO Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. “Hoewel wij begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen bij onze loyale reizigers en gewaardeerde reispartners, is de veiligheid en welzijn van onze gasten, bemanning en gemeenschappen die wij bezoeken onze eerste prioriteit. Wij waarderen hun voortdurende begrip, terwijl wij ons door deze ongekende tijden navigeren en ons steentje bijdragen aan de wereldwijde inspanningen om deze pandemie in te dammen.”

Contact
Gasten die tussen 13 maart en 10 mei met Norwegian Cruise Line, Oceania of Regent Seven Seas Cruises zouden cruisen, worden verzocht contact op te nemen de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.