Nieuws

Uslu verkozen tot Meest Inspirerende Ondernemer 2017

Deel dit artikel

Atilay Uslu (mede-oprichter van Corendon) is verkozen tot ‘Meest Inspirerende Ondernemer 2017’.

Er gebeurde het nodige in 2017 bij Corendon, dat eind 2016 al beloofde in 2017 de strijd aan te gaan op Curacao (“We lusten ze rauw”). Ook werd eind 2016 een samenwerking met Ryanair aangekondigd op Eindhoven Airport. Van de samenwerking met Ryanair kwam het tot op heden niet, maar op Curacao verwierf Corendon in de zomer van 2017 een aanzienlijk deel van het Livingstone Jan Thiel Resort. Uslu liet destijds weten: “We zijn trots dat we vaste voet aan de Curaçaose grond krijgen. Het toerisme naar het eiland in de Caribische Zee biedt daarnaast voldoende potentieel om het resort de komende jaren uit te breiden.”

Atilay Uslu behaalde ruim 20% van de stemmen. Hij ontving deze week de award uit handen van directeur Gerard van den Broek van De Ondernemer. Uslu nam het op tegen onder meer Ali Niknam (Bunq en TransIP), Tijn van Elderen (Brabantia), Pieter Zwart (Coolblue) en Elske Doets (Jan Doets America Tours) waren in de race. Begin deze maand bleef Usli over met de medeoprichter en directeur- grootaandeelhouder van de Dudok Groep, Aad van der Wel, en Mark Bos, oprichter en CEO van MotorKledingCenter.

Meer info via deze link.


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI: winnaars Hard Rock Hotel Tenerife actie bekend

Volgende bericht

Sunair: wederom Champagneborrel op vakdag

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."