Op Aruba wordt van 24 tot en met 26 augustus op Tierra del Sol het 23e Aruba International Pro Am Golf Tournement gespeeld en aangezien er zich vier teams hebben weten te plaatsen vanuit Nederland en België leek het JanHein van de Watering (CITY 2 CITY GOLF® / The Travel Company Breda) een leuk idee om als voorafje eerst een Duel der Lage Landen te organiseren, zo laat hij weten aan TravelPro.

De wedstrijd der Lage Landen zal op 23 augustus plaatsvinden op de Divi Links, de tweede golfbaan van Aruba in het hart van Eagle Beach. Van de Watering: “Deze smalle 9 holes baan heeft een eigen mix van schoonheid en simpelheid, maar met de altijd aanwezige wind maakt deze baan tot een ware uitdaging.”

Het Aruba International Pro Am Golftoernooi wordt gespeeld op de golfbaan van Tierra del Sol Resort & Golf. “Professionele en amateur-golfers spelen samen in een tweedaags 36 holes-toernooi vol met cadeaus, prijzen en speciale evenementen.”

Vanuit Nederland en België hebben zich vier teams weten te plaatsen via kwalificatie toernooien die door het Arubaans verkeersbureau in Nederland waren uitgeschreven op The Dutch, Wouwse Plantage, Rinkven en de Palingbeek. Alle spelers verblijven ditmaal in Hyatt Regency Aruba Spa & Casino.

De aanwezigen professionals vanuit Nederland en België zijn; David Burnside, Mitchell Schoorl, Thibault Werbroeck en Thibaut Leys. Tevens speelt er een team van bekende Vlamingen, met Karl Vannieuwkerke, Tomasz Radzinski, Geert de Vlieger en Charlotte de Vos mee. Ga voor meer informatie over golfen op Tierra del Sol Golfbaan en het Aruba Pro-Am Tournement naar deze site.