Nieuws

Vanaf april gaat TUI weer naar Turkije

Deel dit artikel

Vanaf komende zomerseizoen biedt TUI weer vakanties aan naar Turkije. Vanaf april vliegt de reisorganisatie naar Antalya (vanaf 1 april), Dalaman (vanaf 22 april) en Bodrum (vanaf 24 april).

“De Turkse hoteliers kunnen niet wachten om jouw klanten met open armen te ontvangen en te laten genieten van de Turkse gastvrijheid. De keuze is reuze als het gaat om uitstekende, luxe resorts met vele faciliteiten, zeer uitgebreide all inclusive formules en een goede prijs-kwaliteitverhouding”, aldus TUI. Daarnaast biedt de touroperator een flexibele omruilgarantie en kunnen klanten nu nog profiteren van vroegboekkorting.

Manfred Lahey, Head of product Flight Holidays TUI: “Turkije is een vakantieland dat we hebben gemist de afgelopen twee zomers. Turkije heeft een grote selectie aan uitstekende all inclusive hotels, een gastvrije bevolking en een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. En deze zomer gaan we er weer heen! Dat is vooral voor de Nederlandse vakantiegangers prachtig nieuws. En dat willen we vieren. Samen met onze reizigers, met de reisagenten, met collega’s, met hoteliers. We gaan dat groots aanpakken door onze Boeing 737MAX die de naam ‘Antalya’ helemaal te vullen met genodigden om dat ter plaatse te gaan vieren.  Op donderdag 31 maart aanstaande gaat deze speciale vlucht en in het weekend vliegen we weer terug. Binnenkort volgt er meer nieuws; de acties en uitnodigingen gaan in het rond vliegen!”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Sandals Royal Bahamian heropend na renovatie van 55 miljoen

Volgende bericht

Bahia Principe Hotels & Resorts lanceert strategisch plan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."