Nieuws

Vernieuwde suites SENTIDO’s Griekenland en SENTIDO Perissia (Turkije) gerenoveerd

Twee SENTIDO hotels in Griekenland openen de komende zomer vernieuwde suites, namelijk SENTIDO Elounda Blu (Elounda, Kreta) en SENTIDO Mediterranean Village (Paralia, Olympus Riviera). SENTIDO Perissia (Turkije) is gerenoveerd. Perissia was een van de eerste SENTIDO hotels toen het merk tien jaar geleden gelanceerd werd. Dit jaar viert de hotelketen, onderdeel van de internationale Thomas Cook Group, haar tiende verjaardag.

Het SENTIDO Elounda Blu ligt in een mooie hoek van het historische Kreta. Komende zomer kan de gast luxueus ontspannen in een adult-only premium suite, die allemaal toegang hebben tot een (privé of gedeeld) zwembad om direct vanuit je zwembad en je kamer te genieten van schitterende uitzichten helemaal tot aan Spinalonga. De ruime kamers (45m2) hebben een strak, gestroomlijnd design en hebben veel open ruimte met grote ramen die volledig open kunnen. SENTIDO Mediterranean Village ligt aan de voet van de Olympus en opent komende zomer met twintig nieuwe executive kamers met gedeelde zwembaden. De badkamers zijn vernieuwd met een marmeren interieur en een ruimere douche. Dit pittoreske hotel geeft je een dorpsgevoel direct aan het strand.

SENTIDO Elounda Blu

Het SENDTIDO Perissia (Side, Turkije) heeft vier nieuwe bars, een extra zwembad en drie nieuwe a la carte restaurants gekregen. Het hotel volgt een nieuw food & beverage concept dat is ontworpen door de Turkse chef Vedat Başaran. Een nieuwe beach club area met een nieuwe bar en restaurant serveert Mediterrane gerechten en het hoofdrestaurant biedt een breed scala aan biologische producten, waaronder wijn, van de eigen boerderij van het hotel. Ook wordt een brasserie geopend waar vakantiegangers de hele dag terechtkunnen voor snacks. De drie a la carte restaurants zijn een Mediterraan, Aziatisch en barbecue restaurant, waarbij in die laatste premium kwaliteit vlees wordt geserveerd. De nieuwe kamers, waaronder 24 suites, zijn voorzien van ruime walk-in douches en nieuw meubilair. Het nieuwe zwembad in het hart van het resort heeft een schitterend uitzicht over zee, gezien de hoger gelegen ligging ervan. Ook zijn er nieuwe kinderzwembaden met glijbanen, en is er een Kids Chef die speciaal voor de kinderen voedzaam, vers en lekker eten maakt voor iedere leeftijd.

In totaal worden er dit jaar zes nieuwe SENTIDO’s geopend, waarvan vier hotels ook in Nederland te boeken zijn. De nieuwe hotels bevinden zich in Toscane, Mallorca, Bulgarije en Tunesië. SENTIDO werd in 2009 opgericht met in totaal negentien hotels als het premiummerk van de Thomas Cook Group. In de loop der jaren is het aantal SENTIDO-hotels behoorlijk uitgebreid. Vandaag de dag zijn er 70 SENTIDO-hotels te vinden in dertien landen verspreid over Europa, Afrika en Azië.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Koning bij viering 100 jaar luchtvaart in Nederland

Volgende bericht

Video - TUI’s nieuwe ‘Mein Schiff 2’ gedoopt in Lissabon

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.