Nieuws

Video – Aruba Tourism Authority lanceert ‘Mijn Aruba’ campagne

Deel dit artikel

Aruba Tourism Authority heeft deze week de ‘Mijn Aruba’ campagne gelanceerd waarin diverse locals centraal staan die, aan de hand van hun eigen verhalen, aan de kijker laten zien waarom Aruba hun One happy island is. Deze campagne, gecreëerd door het Amerikaanse reclamebureau van de Aruba Tourism Authority, Concept Farm, verlegt de focus van een algemeen bestemmingsverhaal naar een niche georiënteerde campagne waarbij elke local door middel van korte video’s een ander verhaal vertelt en zo een bepaald thema onder de aandacht brengt (bijvoorbeeld, culinair, romance & cultuur).

“Met deze creaties wordt het belangrijkste goud van het eiland, namelijk de warmte van onze locals, in de schijnwerpers gezet. Hiermee willen we de authentieke cultuur van het One happy island laten zien en bovenal aantonen dat Aruba zoveel meer is dan alleen maar zon, zee & strand”, aldus Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority. Voor de Nederlandse markt heeft de Aruba Tourism Authority in samenwerking met digitaal bureau DEPT een creatieve doorvertaling van de ‘Mijn Aruba’ campagne gemaakt met gloednieuwe banners en video’s waarbij locals de kijker in het Nederlands toespreken. De ‘Mijn Aruba’ campagne wordt op een later moment ook in de andere EU markten, waar Aruba vertegenwoordigd wordt, uitgerold, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zweden en Duitsland.


Deel dit artikel
Vorige bericht

BCD Group volledig eigenaar Travix

Volgende bericht

KLM: dit zijn de feiten en cijfers vliegbelastingen en heffingen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.