NieuwsVideo

Video – Corendon maakt speciaal voor bezoekers Masters of LXRY een Premium Selection brochure

Deel dit artikel

Corendon, dat dit jaar voor het eerst deelneemt aan Masters of LXRY, heeft speciaal voor de bezoeker van dit luxe event een Premium Selection brochure gemaakt met de allerbeste 4- en 5-sterrenhotels. Ook is er een commercial gelanceerd met ‘Cor’ en ‘Don’, die benadrukken: ‘Premium Selection: zoveel luxe, je raakt er niet over uitgepraat’.

Op de openingsavond werd het eerste exemplaar van de Premium Selection brochure door Corné Hoogendoorn (Director Marketing Corendon) overhandigd aan Yves Gijrath, de bedenker en CEO van Masters of LXRY. De touroperator laat weten dat de selectie is gemaakt op basis van kwaliteit, gastvrijheid en een hoog serviceniveau. Daarnaast zijn ook de klantbeoordelingen in de selectie meegenomen, aldus Corendon.

Op de Masters of LXRY kunnen bezoekers onder andere kennismaken met het Titanic Mardan Palace, één van de hotels in het Premium Selection aanbod van Corendon. Het vijfsterrenhotel is volgens Corendon ‘misschien wel het meest luxe resort aan de Middellandse Zee met het grootste zwembad van Europa’ en zeven à la carte restaurants.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Inschrijven 30e Airline Express: dit zijn de data en locaties

Volgende bericht

Massimo Tedesco nieuwe Head of Sales Nederland bij Costa Cruises

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.