FilmarchiefNieuwsVideo

Video – Eerste beelden MSC Grandiosa in Rotterdam

De MSC Grandiosa is vanochtend aangekomen bij de cruiseterminal van Rotterdam en TravelPro ontving van Erik Schuffel (Managing Director MSC Cruises Nederland) al de eerste beelden die vanaf het water van het schip zijn gemaakt.

Maar liefst 2.000 Nederlandse reisprofessionals reizen vandaag af naar de Wilhelminakade om aan boord te gaan van het nieuwste schip van de rederij dat plek biedt aan 6.334 passagiers. Ook de redactie van TravelPro is aanwezig en zal regelmatig updates plaatsen op Instagram en Facebook. Onder andere tijdens de All Stars Award Show die start om 17.00 uur.

https://www.facebook.com/travelpronl/videos/1190195111177192/

 

Het schip werd vorige week donderdag in St. Nazaire in ontvangst genomen in aanwezigheid van Gianluigi Aponte, eigenaar van de MSC Group. Eerder in de ochtend vond tevens een belangrijk mijlpaalevenement plaats met het traditioneel snijden van het eerste staal en de naamgeving van het eerste schip uit de Worldclass, MSC Europa, door Piercrancesco Vago, MSC Cruises ‘voorzitter. MSC Europa is het eerste van de vijf bestelde cruiseschepen met vloeibaar aardgas (LNG) en het eerste LNG-schip dat in Frankrijk wordt gebouwd. De evenementen vormden een nieuwe belangrijke stap voorwaarts in MSC Cruises lange termijn verbintenis voor milieubeheer zowel op zee als aan wal.

© 2019 – 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Merknaam Thomas Cook voor € 13 miljoen naar Fosun Tourism Group

Volgende bericht

Stroomuitval op Curaçao door explosie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.