FilmarchiefNieuws

Video & foto’s – KLM: “Alle reden om een feestje te vieren”

Deel dit artikel

“We hebben alle reden om een feestje te vieren, want we verwachten 2018 een geweldig jaar wordt voor KLM en af te sluiten met een fantastische omzet. Met name op de Nederlandse markt”, zo liet Dries Klein (Vice President Sales KLM Benelux) gisteravond weten aan TravelPro.

De KLM Hangar 10 werd onder andere voor het Jij&KLM Feest ‘KLM & Partners Celebrate the world’ omgetoverd tot een grote feestzaal waarin naast KLM tal van partners waren vertegenwoordigd. Afgelopen weekend werden namelijk ook ruim 3.000 Frequent Flyer leden uitgenodigd en maandagavond jl. vond een speciale editie plaats voor TUI.

“De agent blijft een hele belangrijke speler in het realiseren van de omzet voor KLM”, aldus Dries. De aanwezige reisprofessionals genoten van een heerlijke avond vol entertainment, lekker eten en drinken, een optreden van Tjindjara en de kans op het winnen van fantastische prijzen die werden weggegeven door KLM, Edmonton en Jasper (Canada), KLM-Air France en het verkeersbureau van Costa Rica en diverse partners uit Noorwegen. Het video-interview met Dries Klein (KLM), de aftermovie en de foto’s van het feest zijn ook te vinden op de Facebook-pagina van TravelPro.

Wat een gezelligheid gisteravond in KLM Hangar 10 waar KLM en haar partners weer een onvergetelijk prachtig feest organiseerde met heerlijk eten en drinken, DJ-Jasper en prachtige prijzen.

Posted by TravelPro on Wednesday, 12 December 2018

Aftermovie Jij&KLM-feest 'KLM & Partners Celebrate the world'

Facebook vond het nodig onze aftermovie van het Jij&KLM-feest 'KLM & Partners Celebrate the world' te verwijderen, maar we gaan natuurlijk maar wat graag nog een keer terug naar KLM Hangar 10.

Posted by TravelPro on Thursday, 13 December 2018

Interview Dries Klein (KLM)

Interview met Dries Klein (Vice President Sales KLM Benelux) naar aanleiding van het Jij&KLM Feest ‘KLM & Partners Celebrate the world’.

Posted by TravelPro on Wednesday, 12 December 2018


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM opent eerste deel nieuwe Crown Lounge

Volgende bericht

Martin Heringa (VX Coevorden) geniet van prijs Holiday Extras

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.