Nieuws

Video & foto’s TUI’s reisagentenweekend

TUI Nederland kan terugkijken op een zeer geslaagd reisagentenweekend TUI Wintersafari ‘Out of Africa’ in Safari Resort Beekse Bergen waar het ongeveer 115 reisagenten voor uitnodigde die vrienden, familie en/of kennissen mee mochten nemen. Door het reisagentenweekend in het (dit voorjaar geopende) Safari Resort Beekse Bergen te organiseren, werd de focus gelegd op Kenia dat TUI sinds begin november weer aanbiedt na een afwezigheid van vijf jaar.

Reisagenten genoten tijdens het weekend volop van hun huisjes en het uitzicht op de dieren die in Safari Resort Beekse Bergen voor de huisjes langslopen. Vrijdagavond heette Dimitri Joannides (Sales Manager TUI Nederland) iedereen welkom in het gezellige Karibu Town waar een openingsborrel plaatsvond en waar de bowlingbanen waren gereserveerd voor de in totaal ruim 700 gasten van het reisagentenweekend. Zaterdagochtend begon de dag met een ontbijt in het olifantenverblijf waarop iedereen op de hoogte werd gebracht van de laatste TUI-nieuwtjes door Jeroen Otto (Account Manager Reisbureau Sales), Marieke Jansen (Accountmanager retail derden TUI) en Manfred Laheij (Manager Verre Reizen TUI).

Volgens Laheij loopt Kenia, dat sinds begin november weer wordt aangevlogen, een stuk beter dan TUI van tevoren had ingeschat. “Als TUI steken we onze nek uit om met een charter naar Kenia te vliegen. Overigens zie je dat er vanuit heel Europa meer wordt gevlogen die kant op. Als TUI vinden wij dat de situatie in Kenia weer veilig is. Er zijn in het land ontzettend veel maatregelen genomen om het er weer veilig te maken. Mensen die onlangs in Kenia zijn geweest, kunnen beamen dat je je er ter plaatse helemaal veilig voelt. Zelf ben ik er een paar maanden geleden geweest en ik heb mij er ook erg veilig gevoelt en de mensen waren er heel erg vriendelijk.”

TUI voert de charter naar Kenia uit in combinatie met Zanzibar en vliegt van november tot eind maart op de bestemmingen met een Dreamliner.  Laheij: “Wij vliegen heen op dinsdagavond en je komt woensdagochtend aan op Zanzibar waar je een uurtje moet wachten waarop we doorvliegen naar Mombassa. Vanuit Mombaassa wordt er op woensdag naar huis gevlogen en dat is een dagvlucht. Van april tot eind oktober blijft TUI Kenia aanbieden, maar zijn er stoelen ingekocht bij Turkish Airlines waarmee je via Istanbul naar Kenia vliegt. Turkish Airlines is een zeer goede luchtvaartmaatschappij en het voordeel dat we twee dagen per week stoelen aanbieden, is dat je afwijkende reisduren kan aanbieden. Kenia vinden de mensen altijd geweldig. Het land heeft dan ook een fantastisch klimaat, het is er gemiddeld 30 graden, een paradijs voor natuur- en dierenliefhebbers en uiteraard een unieke combinatie van safari en strand. Ik durf ook wel te beweren dat de stranden van Mombassa net zo mooi zijn als die van Zanzibar.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Neckermann: exclusieve samenwerking met TradeTracker

Volgende bericht

Thomas Cook webinar gemist? Bekijk deze hier terug!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.