NieuwsThomas CookVideo

Video – Hanita van der Meer (Thomas Cook): “Reacties zijn hartverwarmend”

Nog geen uur nadat Thomas Cook bekend heeft gemaakt dat het surseance van betaling heeft aangevraagd voor Thomas Cook Nederland B.V. stond Hanita van der Meer TravelPro te woord over de situatie op dit moment bij de touroperator.

Van der Meer liet TravelPro-redacteur Sharon Evers weten dat de reacties vanuit de branche en van klanten overweldigend zijn. “Dat is hartverwarmend.” Daarnaast liet zij weten dat het salesteam zojuist alle grote reatilpartners zelf heeft geïnformeerd. “Er is nog steeds contact. Niemand bij Thomas Cook Nederland laat het hoofd hangen. De teamspirit in de afgelopen dagen is geweldig.”

 

© 2019 – 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

"Ik kan niet zomaar honderdduizenden euro’s voorschieten!"

Volgende bericht

TUI werkt hard aan extra capaciteit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.