Reisagenten kunnen met enorm veel korting gebruik maken van KLM-tickets, het was één van de dingen  tijdens de KLM on Tour waarvan bleek dat nog niet veel reisagenten er vanaf wisten. Je hoort er meer over in onderstaande video, die TravelPro maakte terwijl het een dagje meereisde met KLM Account Manager Gabriël Koetsier in het zuiden van Limburg.

“We gaan alle reisbureaus in Nederland af om te laten zien wat we met de feedback van vorig jaar hebben gedaan en we vragen uiteraard wat we nog beter kunnen doen”, aldus Koetsier die met zo’n veertien collega’s op pad was. “Tot op heden is iedereen positief over KLM. We vertellen met name over de nieuwe bestemmingen, de nieuwe vloot, de nieuwe stoelen en de World Business Class. Uiteraard checken we hoe de KLM Bus loopt en geven we informatie over Jij&KLM en Agentconnect.biz.” Ook vertelde Koetsier over de drie type tickets op Europese tickets (Light, Standaard en Flex).

Deze zomer biedt KLM zestien nieuwe bestemmingen in vergelijking met het vorige zomerseizoen. Het langeafstandsnetwerk wordt uitgebreid met de bestemmingen Minneapolis, Freetown, Monrovia, Cartagena, Teheran en Windhoek, waarbij de laatste twee een voortzetting zijn van de vernieuwde winterdienstregeling van 2016. Ook het middellangeafstandsnetwerk krijgt er een aantal nieuwe bestemmingen bij, namelijk Gdansk, Graz, Split, Malaga, Porto, Cagliari, Catania, Milaan-Malpensa, Dublin en Londen-City, waarbij de laatste twee wederom een voortzetting zijn van de vernieuwde winterdienstregeling van afgelopen jaar.