Nieuws

Video – Kriebelige vlucht door mieren in vliegtuig United

Passagiers aan boord van een toestel van United Airlines zijn onaangenaam verrast door de aanwezigheid van mieren die zich vanuit de handbagage van iemand wisten te verspreiden door het vliegtuig.

Een passagier op de desbetreffende vlucht, van Venetië naar Newark, zette er enkele tweets en foto’s van online. Het zou zijn gegaan om een groot aantal mieren die over stoelen, ramen en in de bagageruimte kropen.

De tweets van Charlotte Burns, een in New York gevestigde redacteur, bleven niet onopgemerkt bij haar 53.000 volgers en op het hoofdkantoor van United.

Een woordvoerder van United heeft laten weten dat het vliegtuig is schoongemaakt en dat de mieren zijn uitgeroeid. De luchtvaartmaatschappij heeft onder andere de douane ingelicht over het incident.

Zo erg als in de tv-film ‘Destination: Infestation’ werd het uiteindelijk niet. In de film wordt een Amerikaans passagiersvliegtuig dat terugkeert van Colombia naar Miami ‘overvallen’ door kogelmieren waarvan een steek dodelijk kan zijn. Een overheidsfunctionaris weigert een noodlanding toe te staan, uit angst dat de mieren de Verenigde Staten binnenkomen, terwijl de mieren knagen aan elektrische kabels…

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Avac failliet: geen garantieregeling...

Volgende bericht

TUI opent Experience Store in Utrecht

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.