Nieuws

Video – Lenny Kravitz met ‘Fly Away’ in promotiecampagne Bahama’s

Een nieuwe multi-channel campagne met de Amerikaanse rocklegende Lenny Kravitz moet meer toeristen naar de (in totaal rond de 700 tellende eilanden) Bahama’s lokken. Voor de campagne wordt één van de grootste hits van de zanger gebruikt, namelijk ‘Fly Away’. Het nummer kwam in 1998 overigens niet hoger dan de 49e plek in de Nederlandse top 100. Wie vanuit Nederland naar de Bahama’s wil vliegen, zal minstens één keer moeten overstappen.

Fly Away, geschreven op de Bahama’s, liet zich inspireren door de witte zandstranden van de eilanden, kristalhelder water en talloze zomers die de zanger er doorbracht met zijn grootouders en moeder, de Bahamiaans-Amerikaanse actrice Roxie Roker. De commercial onderstreept de krachtige aantrekkingskracht van de Bahama’s als een bestemming die, volgens de makers, avontuur opwekt en een rock-‘n-roll-sfeer uitstraalt. “De muziek vertegenwoordigt niet alleen de onafhankelijkheid van de Bahamaanse bevolking, maar zal ook hen aanspreken die hier willen diepzeevissen, duiken tussen de haaien of om andere avonturen te beleven”, aldus het tourist board.

Lees verder onder de video.

Op bahamas.com/flyaway wordt extra aandacht besteed aan de vele eilanden van de Bahama’s, waaronder Freeport, The Abacos, The Exumas, Andros, Bimini, The Berry Islands, Cat Island, Harbour Island en Eleuthera, Long Island, San Salvador, Rum Cay, Mayaguana, Inagua, Acklins, Nassau-Paradise Island en Crooked Island. “We zijn enthousiast over deze campagne en zijn vereerd om samen te werken met Lenny Kravitz: onze eilanden en zijn liedje passen perfect bij elkaar, waardoor we een breed nieuw publiek, met name consumenten die zich op internet oriënteren , kunnen bereiken door middel van authentieke verhalen”, aldus de Minster van Toerisme Dionisio D ‘Aguilar.

Sinds oktober 2017 neemt het aantal internationale toeristen die de Bahama’s bezoeken toe. Internationale aankomsten stegen 13% in oktober 2018. De capaciteit wat betreft internationale vluchten groeide in oktober met bijna 16 procent en neemt nog steeds toe. Luchtvaartmaatschappijen als American Airlines, Delta, Silver Airways en Bahamasair hebben allemaal hun service uitgebreid vanaf onder meer New York, Miami, Atlanta, Charlotte, Chicago en Houston. Nieuwe en gerenoveerde hotels, waaronder Baha Mar, Atlantis Paradise Island, Lighthouse Pointe op Freeport en Peace & Plenty op Great Exuma, dragen bij aan de groeiende vraag.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Foto's & video's: Corendon wereldnieuws met Boeing 747 in hoteltuin

Volgende bericht

Princess Cruises lanceert nieuw waterpark op Caribbean Princess

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.