NieuwsVideo

Video – Qantas viert eeuwfeest ook met prachtige veiligheidsvideo

Deel dit artikel

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas heeft een veiligheidsvideo gelanceerd waarmee het haar 100-jarig bestaan viert. De veiligheidsinstructies worden gegeven door de huidige Qantas-bemanning in zorgvuldig nagebouwde historische omgevingen.

Qantas Group chief executive, Alan Joyce, zei dat veiligheidsvideo’s een belangrijk hulpmiddel zijn om de veiligheidsinstructies te communiceren. “Deze veiligheidsvideo is een terugblik op de verschillende stijlen. Van vliegtuigen en service tot uniformen die deel uitmaken van onze lange geschiedenis.”

“Het laat de bijdrage zien die Qantas en zijn mensen hebben geleverd aan de luchtvaart. Denk aan de uitvinding van het schuifvlot en de rol van Qantas in het verbinden van Australië met de wereld”, aldus Joyce. “Het is echt een eerbetoon aan een eeuw van onze medewerk(st)ers, de veranderende stijlen en onze innovaties.” Er reizen ieder jaar 55 miljoen mensen met Qantas. De nieuwe veiligheidsvideo wordt sinds maart aan boord van alle internationale en binnenlandse vluchten getoond.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Eerste speciaal gebouwde Marriot Hotel in Zuid-Afrika geopend in Johannesburg

Volgende bericht

Vakantiegangers uit 'corona-hotel' terug in Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.