Nieuws

Video – Untamed Travelling verloot reis naar Rwanda

Visit Rwanda exposeert dit jaar voor de tiende keer op de Vakantiebeurs. Gisteren op de vakdag werd dit jubileum gemarkeerd tijdens een netwerkborrel in samenwerking met Untamed Travelling.

Onder het genot van een glas champagne werden de gasten verrast met een authentieke Rwandese dansshow en ‘specialty coffee’ uit het land van de duizend heuvels. Tijdens de borrel nam Untamed-directeur Jozef Verbruggen het woord om verschillende reizen te verloten, waaronder een reis naar Sri Lanka, Ecuador en Rwanda. Winnaars van de reizen zijn:

Renate Feuerstein – Personal Touch Travel – reis Sri Lanka
Corine Ravestein – Vakantieparels – reis Ecuador
Natalie van Polanen Petel-Ottens – Travel Counsellors – reis Rwanda

Bekijk hieronder nogmaals de prijsuitreiking en lees verder onder de video.

Untamed Travelling verloot op de Vakdag een reis naar Rwanda!

Posted by TravelPro on Wednesday, 9 January 2019

Namens de Rwanda Development Board (RDB) en de Ambassade van Rwanda in Den Haag onderstreepte Ambassadeur H.E. Jean Pierre Karabaranga in zijn welkomstwoord het belang van de nauwe samenwerking met reisorganisaties en reisagenten in Nederland. Hetgeen niet alleen leidt tot een constante groei van Nederlandse bezoekers in Rwanda, maar ook tot een verdieping van hun bezoek aan het oost-Afrikaanse land.

“Rwanda is bij uitstek een bestemming die helemaal Untamed is. De rauwe puurheid van het land, het wildlife en de onverwachte veelzijdigheid sluiten naadloos aan bij het type reizen dat wij aanbieden”, aldus Jozef Verbruggen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Foto's Vakantiebeurs Vakdag 2019

Volgende bericht

Meer bezoekers Vakdag – 50e Vakantiebeurs in 2020 wordt extra bijzonder

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.