NieuwsVideo

Video – Zo komt het exclusieve eiland van MSC Cruises in de Bahama’s eruit te zien

Deel dit artikel

MSC Cruises heeft vandaag een nieuwe video van haar exclusieve Bahamaanse eilandbestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve uitgebracht, voorafgaand aan haar eerste gasten die later dit jaar arriveren. Vanaf november 2019 zullen alle schepen van MSC Cruises vanuit Miami bij Ocean Cay aanmeren als onderdeel van de Caribische vaarroutes.

De eerste gasten zullen het eiland betreden op 9 november 2019. Gasten kunnen de hele dag en avond van het schip naar het eiland en v.v. om te genieten van alle faciliteiten, zowel aan boord als aan wal.

De nieuwe video neemt kijkers mee voor een gedetailleerde overzicht waar gasten naar uit kunnen kijken tijdens een bezoek aan het eiland dat op 65 mijl ligt van de kust van Miami. Ocean Cay MSC Marine Reserve is een voormalige industriële zandwinningslocatie, welke is gerestaureerd tot een ongerept stuk land in de Bimini-keten van eilanden in de westelijke Bahama’s.

In de video kunnen kijkers enkele van de belangrijkste gebieden van het eiland bekijken, waaronder de stranden, de vuurtoren van 30 meter hoog (met bar in Hemingway-stijl), de lichtshow, het buffetrestaurant en de ijssalon.

Een van de prioriteiten voor MSC Cruises op Ocean Cay is de restauratie van het koraal. Een integraal onderdeel van het maritime ecosysteem, koraal, moet worden beschermd omdat ze de biodiversiteit waarborgen, een habitat voor het leven in zee vormen en de kustlijnen beschermen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Studenten en alumni UvA en TU Delft helpen Transavia met verduurzamen vliegen

Volgende bericht

Het einde van 'aquarium toerisme'?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.