NieuwsVideo

Video’s & foto’s: Instagramable én geen gevreesde middelste stoel

Deel dit artikel

Een Instagramable vliegtuig én geen gevreesde middelste stoel. Wat wil een reiziger anno 2019 nog meer?! De Embraer E190-E2 gaat onder de naam ‘Profit Hunter’ zowel letterlijk als via Instagram de wereld over.

Naast de ongewone look is er aan boord van dit in Brazilië gebouwde toestel sprake van een 2-2 configuratie. Daardoor zit je of aan het raam of aan het gangpad. Het toestel heeft plek voor 150 passagiers.

Naast het ontbreken van een middelste stoel heeft het toestel bijvoorbeeld grote ramen, ruime handbagagebakken en genoeg beenruimte. Daarnaast zou het toestel ook 17% minder brandstof verbranden dan zijn voorganger, de E190.

Het toestel debuteerde met de opvallende tijger-look. Overigens was het toestel in februari van dit jaar ook al op Schiphol te spotten. In de komende twintig jaar worden er zo’n 2.800 van het type toestel in heel Europa worden verspreid, overigens niet altijd met Instagramable look.

Hieronder alvast een kijkje op de vele posts over de ‘profit hunter’, maar op Instagram vind je er nog veel meer. TravelPro volgen op Instagram doe je hier.

https://www.instagram.com/p/BlmBRAjADc-/

https://www.instagram.com/p/BvgFSVGF2YQ/?utm_source=ig_web_copy_link


Deel dit artikel
Vorige bericht

Februari 2% in de min ten opzichte van 2018

Volgende bericht

Ruhrgebied presenteert vijftien nieuwe fietsroutes door de regio

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.