Nieuws

Vijf innovatieve reis-startups presenteren zich aan de reiswereld

Deel dit artikel

Op 20 november 2020 vindt de allereerste Demo Day plaats van Travel Impact Accelerator; het Travel startup event van het jaar. Daar pitchen de vijf geselecteerde startups hun reisinnovatie aan het breder publiek. Dit event is voor belangstellenden live te volgen via een livestream event.

De reisbranche moet innoveren, nu meer dan ooit. Daarom heeft de Travel Impact Accelerator een wereldwijde oproep gedaan naar startups die voor reizigers en reisorganisaties het verschil gaan maken in de toekomst. Uit meer dan 50 aanmeldingen zijn de vijf beste geselecteerd voor deelname aan het Travel Impact Accelerator-programma: een twaalf weken durend traject waar ze naast financiering, gerichte trainingen, 1-op-1 coaching en mentoring krijgen door experts vanbinnen en buiten de reisbranche. Op 20 november wordt dit programma afgesloten met Demo Day: een live uitgezonden evenement waar alle start-ups een pitch van 3 minuten geven voor een publiek van investeerders, journalisten, CEO’s en captains of industry.

Wil jij als eerste de nieuwste innovaties in de reisbranche ontdekken, vragen stellen en contact met deze startups? Meld je dan nu aan voor deelname aan de livestream op 20 november om 15.20 uur.

Over de startups
De vijf start-ups ontwikkelen zowel B2C- als B2B oplossingen, uiteenlopend van: het aanbieden van videocalls en (virtuele) rondleidingen met een local, een platform die travel influencers in staat stelt om complete reispakketten te verkopen; A.I software die reisaanbieders helpt om het verkoopproces te verbeteren; een SaaS oplossing om do-it-yourself reisroutes te bouwen en een service die airlines en treinmaatschappijen helpt om bij annuleringen en vertragingen hun passagiers geautomatiseerd de vouchers te geven waar ze recht op hebben. De investeerders van dit programma zijn Transavia, ANWB, Riksja Travel en Zwitserland Toerisme.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Disneyland Paris geeft sneak preview

Volgende bericht

Reisondernemers openen pop-up store 'The Sunshine'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.