Nieuws

Vijf reisbureaus Rob Schilten naar D-rt Groep

Deel dit artikel

Met ingang van 1 januari 2018 zullen vijf reisbureaus die nu eigendom zijn van franchisenemer Rob Schilten verder gaan onder de vlag van VakantieXperts. Het betreft hier de De Planeet-reisbureaus in de plaatsen Nijmegen, Elst, Malden, Grave en Beuningen. Ondernemer Schilten gaat zich concentreren op zijn zesde reisbureau, in het Gelderse Wijchen. De D-rt Groep onderstreept met deze overname de filosofie van optimale bereikbaarheid voor de consument.

Rob Schilten is blij met de overname; het geeft hem de kans zich volledig te richten op zijn filiaal in Wijchen. “Met deze stap focussen wij ons volledig op één filiaal voor de toekomst. We hebben een weloverwogen beslissing genomen om de continuïteit te waarborgen van de filialen, ze worden nu onderdeel van de D-rt Groep; een ijzersterk merk dat staat als een huis. Met filiaal Wijchen gaan we nu verder, dit zal de komende periode uitgebouwd worden waarbij we nieuwe en andere markten zullen aanboren. We hebben veel vertrouwen in de toekomst.”

Het totaal aantal reisbureaus van VakantieXperts komt door de recente overname van de Van Gerwen groep op 230. In een tijd waarin fysieke winkels veelal uit het straatbeeld verdwijnen, verstevigt D-rt Groep juist haar aanwezigheid dicht bij de consument. Die nabijheid wordt door de reisorganisatie als belangrijkste kracht uitgedragen. Het ontzorgen van de consument staat voor de D-rt Groep voorop, of dat nu bij het reisbureau op de hoek is, via de telefoon, online of via chat/social media. De reisbureaus vervullen een belangrijke adviesrol richting de consument en door de kennis en ervaring van de Persoonlijke Reisadviseurs krijgt de klant hier het beste advies op maat.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Aegean moet gedupeerden Hellas Travel betalen

Volgende bericht

Video - Atilay Uslu (Corendon): “Vechten voor bedden”

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.