Na twee succesvolle edities heeft Visit USA Nederland besloten door te gaan met de Visit USA Roadshows. Er zijn alvast drie data bekend waarop deze worden georganiseerd, namelijk 28, 29 en 30 september.

De organiseert belooft dat er snel meer informatie volgt. De vereniging Visit USA is een onafhankelijke, non-profit organisatie, die zich richt op de promotie van toerisme naar de Verenigde Staten. Het doel is: zoveel mogelijk Nederlanders enthousiasmeren om een bezoek te brengen aan het land van de ongekende mogelijkheden. Daarnaast is Visit USA er om de reiswereld te woord te staan, informatie te verstrekken en het product ‘Verenigde Staten’ onder de aandacht te brengen van de reisagenten.

Visit USA wordt in haar activiteiten gesteund door haar leden. Onder onze leden zijn: Nederlandse touroperators, vliegtuigmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, hotels en uiteraard Amerikaanse bestemmingen, TIA (Travel Industry Association of America), de Amerikaanse Ambassade en het Amerikaanse Consulaat.