Nieuws

VIVA Cruises lanceert expeditiecruises in 2021

Deel dit artikel

Riviercruisespecialist VIVA Cruises gaat vanaf mei 2021 expeditiecruises aanbieden met het nieuwe schip MS SEAVENTURE. Met het nieuwe schip biedt VIVA Cruises expedities aan een maximum van 164 gasten. Alle expedities kunnen voor eind februari 2020 met 10% vroegboekkorting worden geboekt.

De eerste reis van SEAVENTURE start op 15 mei 2020 in Amsterdam en eindigt in Warnemünde, Hamburg op 21 mei. Vanaf daar gaat het schip op dertien reizen, van de IJslandse kust tot het Braziliaanse regenwoud. Ook de Baltische zee, IJsland, Spitsbergen, Groenland, Canada, een Atlantische oversteek en Zuid-Amerika staan op het programma.

“Ons doel is altijd al geweest om klanten een ander perspectief te bieden op de bestemmingen die ze bezoeken. Met de lancering van onze expeditiecruises gaan wij hier nog een stap verder in. Reizigers krijgen de unieke ervaring van een kleiner schip zonder te verliezen op hoge kwaliteit. Onze reizen bieden een bijzondere ervaring waarbij reizigers heel dicht bij de meest verbluffende uitzichten en natuurverschijnselen kunnen komen”, aldus Andrea Kruse (COO van VIVA Cruises).


Deel dit artikel
Vorige bericht

ANVR en Reiswerk verhuizen: vanaf 2020 kantoor in Leusden

Volgende bericht

Nieuwe commercieel directeur voor Landal GreenParks

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.