Nieuws

Video – Voorproefje interieur ms Nieuw Statendam

Deel dit artikel

De Nieuw Statendam, Holland America Line’s nieuwste schip, wordt over vier maanden aan de vloot toegevoegd. De rederij laat weten dat de design evolutie die is ingezet met de Koningsdam, het eerste Pinnacle-klasse schip, ook op de Nieuw Statendam te zien zal zijn. Benieuwd naar het design? Lees en kijk dan verder!

Holland America Line laat weten dat het nieuwe schip voor 2666 gasten een fris en eigentijds interieur bevat. Aan het roer van het ontwerp staan opnieuw de internationaal geprezen hospitality ontwerper Adam D. Tihany en Bjørn Storbraaten, één van ’s werelds meest toonaangevende architecten werkzaam in de cruisesector.

“Net zoals haar zusterschip de Koningsdam gaat het op de Nieuw Statendam om kleine en doordachte details op het hele schip die een ambiance creëren van zowel elegantie als stijl. Van de openbare ruimtes tot aan de staterooms, de Nieuw Statendam wordt sensationeel en erg populair onder onze gasten”, aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line.


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Vaker thuisblijven is het motto"

Volgende bericht

Veneto Holiday Beach Curaçao te koop

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.