CoronavirusNieuws

Voucherfonds: enorme tijdsdruk…

Nog zo’n zes weken en dan moet er een akkoord zijn over het Voucherfonds. Naast de kamer moet ook de de Europese Commissie nog akkoord gaan. Consumenten die een voucher met SGR-garantie hebben, hebben na één jaar min één dag recht op uitkering.

Het ministerie van Economische Zaken heeft al een toezegging gedaan over de lening van € 400 miljoen, die SGR vervolgens onder voorwaarden kan uitlenen aan reisbedrijven die vouchers met SGR-dekking hebben uitgegeven en hun klanten moeten gaan terugbetalen. SGR-directeur Erik Jan Reuver en ANVR-directeur Frank Oostdam lieten eerder vandaag al aan TravMagazine weten waarom er sprake is van een enorme tijdsdruk.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Veelgestelde vragen over de SGR-bijdrage die vanaf deze week in rekening wordt gebracht

Volgende bericht

Anne van reisbureau naar chocolaterie: “Iedere dag proeven”

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.