Nieuws

Weer nieuwe klanten voor 1TIS

Deel dit artikel

1TIS mag opnieuw twee klanten toevoegen aan haar portfolio: Onderweegs in Italië en Wens Travel.

Dennis Kamphuis (algemeen manager van Onderweegs in Italië): “Om de komende jaren ook door te blijven groeien is het nodig om meer processen te gaan automatiseren. We willen dan doen vanuit één efficiënt en effectief systeem, om onze organisatie toekomstbestendig te maken. De software van 1TIS sluit aan bij onze eigen wensen en ambities.” Wens Travel heeft voor 1TIS gekozen, omdat zij behoefte heeft aan een nieuwe backend; een backend die meer mogelijkheden biedt dan het huidige systeem. Janneke Hoeberigs (oprichter en eigenaar van Wens Travel): “Al onze reizen zijn maatwerk, daarom waren wij op zoek naar een manier om gemakkelijk offertes uit te brengen en de gemaakte boekingen te beheren. We hopen door de samenwerking met 1TIS productiever én efficiënter te kunnen werken.”

Rico van Loenen (directeur 1TIS): Wij begrijpen de complexiteit van maatwerk reizen en alle processtromen waar groeiende organisaties mee te maken krijgen. Juist door goed naar de automatisering te kijken, gaat er tijdwinst worden geboekt en word je als bedrijf productiever en is de kans op het maken van fouten in de praktijk, een stuk kleiner. Fijn dat wij ook deze twee nieuwe klanten gaan ondersteunen met onze software.”

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Foto's - TravelPro Dinner Workshop december 2019

Volgende bericht

TUI opent tweede TUI BLUE in Oostenrijk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."