Nieuws

Wildeman (Flexible Autos): “Veel reisspecialisten zijn blij met een nieuwe partner”

Deel dit artikel

Bert Wildeman begon ruim een half jaar geleden als Sales Manager voor Flexible Autos in Nederland en België. Travelpro spreekt Wildeman over de gang van zaken en vraagt hem naar zijn verwachtingen.

“Op het gebied van klanten en omzet gaat het boven verwachting goed, we mogen absoluut niet mopperen. Met de week groeit het aantal klanten, en steeds meer reisspecialisten en organisaties weten Flexible Autos te vinden. Er wordt in ieder geval veel geboekt”, aldus Wildeman.

“In de afgelopen maanden hebben we heel veel geïnvesteerd in klantcontact en waren we geregeld deelnemer van evenementen of aanwezig bij diverse meetings en webinars in zowel Nederland als België. Hierdoor weten we wat er leeft onder reisspecialisten en waar nou écht behoefte aan is. Deze kennis gebruiken we om ons systeem en de processen nog verder te optimaliseren. Zo zijn we op het moment in de afrondende fase voor het automatisch inlezen van boekingen in BAS en de bijkomende administratie zoals facturen.”

Lees hieronder het volledige interview met Wildeman, evenals andere interviews, reportages en specials.

 


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Op deze vakantiebestemmingen ontstaan de meeste flirts...

Volgende bericht

Reissector tussen wal en Schip(hol)?!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.