Cruise ClassNieuws

Win een cruise voor twee!

In TravelPro 10 van deze week vind je de tweede editie van de Cruise Class 2011. Dit keer lees je meer over het ‘boarding proces’. In de 2011-editie van de Cruise Class maak je kans op een cruise voor twee personen én verdien je bovendien een Cruise Class Specialist certificaat. Wat je daarvoor moet doen? Bij elke Cruise Class plaatsen we een aantal vragen (hieronder) die je allemaal zo goed mogelijk moet beantwoorden. Vul onderstaand antwoordformulier in en doe dat bij de volgende Cruise Classes in juli, september en november weer! Houd de TravelPro goed in de gaten. Heb jij nog geen antwoord gegeven op de vragen die hoorden bij de Cruise Class 1 van 2011? Dat kan hier, antwoorden vind je in onder andere in de online versie van TravelPro 4.

1. Werkt het boarding proces bij elke rederij hetzelfde?
2. Wat is een cruisecard?
3. Welke belangrijke en verplichte oefening staat altijd gepland op de eerste dag voordat het cruiseschip vertrekt?
4. Waarvan is NCL de bedenker en wat houdt dit in?
5. Wat wordt bedoeld met de ‘White Star Service’ van Cunard Lines?
6. Op welke manier worden de cruises van Silversea Cruises aangeboden?
7. Op welke doelgroep richt Carnival zich?

[contact-form 9 “Cruise Class 2011”]

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bijeninvasie teistert luchthaven Manilla

Volgende bericht

Libelle lanceert Italië glossy in travelsize

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.