Dinner WorkshopsNieuws

Win! Een gratis verblijf bij SENTIDO Le Sultan (Tunesië)

Klinkt dit goed in de oren en wil je hier meer over weten? Kom dan naar de TravelPro Dinner Workshops. Thomas Cook praat je graag bij over deze accommodatie in Tunesië, waar je dus ook een verblijf van zeven nachten voor twee personen kan winnen.

Maar ook Malta, Sandos Hotels & Resorts en Oceania Cruises staan te trappelen om de laatste nieuwtjes met jou te delen. Dit wil jij toch niet missen? Kom je dan naar de TravelPro Dinner Workshops, die vanaf 3 juni tot en met 5 juni worden gehouden.

Wanneer?
Maandag 3 juni: Van der Valk Oostzaan (bij Amsterdam)
Dinsdag 4 juni: Van der Valk Nieuwerkerk (bij Rotterdam)
Woensdag 5 juni: Holiday Inn Eindhoven

De avond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur, inclusief heerlijk driegangendiner.

TravelPro Dinner Workshops: Malta, Thomas Cook, Sandos, Oceania Cruises

  • Let op: vul alsjeblieft het juiste mailadres in, anders kan de aanmelding niet worden verwerkt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] Naast Sandos Hotels & Resorts zijn ook Malta, Oceania Cruises en Thomas Cook aanwezig tijdens de TravelPro Dinner Workshops die vanaf 3 juni tot en met 6 juni worden gehouden. Thomas Cook geeft tijdens dezelfde Dinner Workshop een gratis verblijf weg bij Sentido Le Sultan (Tunesië) waarover je hier meer leest. […]

Vorige bericht

Boekingen april -3% ten opzichte van april 2018

Volgende bericht

Seaport Den Haag-Scheveningen ontvangt twee cruiseschepen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."