Na de bekendmaking van E-Hoi dat het Cruise Travel heeft overgenomen, waardoor zowel Zeetours als Cruise Travel onder dezelfde vlag opereren, is vandaag bekendgemaakt dat met ingang van medio oktober alle boekingen die via reisagenten worden gemaakt opgenomen gaan worden in het Zeetours agenten-systeem reisburo.zeetours.nl.

Een exacte planning wordt nog aan de retail bekendgemaakt via de e-mail. Met deze wijziging wordt ook www.cruiseagent.nl doorgelinkt naar het Zeetours-systeem. Wie nog geen inloggegevens heeft ontvangen voor het Zeetours boekingssysteem kan een mail sturen naar sales@zeetours.nl.

Bestaande boekingen die bij Cruise Travel zijn ondergebracht blijven onder de verantwoordelijkheid van Cruise Travel en eventuele mutaties daarop dienen in overleg met Cruise Travel door te worden gevoerd. Alle nieuwe boekingen gaan via Zeetours. Belangrijk om te weten is dat, tot en met 31 december 2019, alle bestaande samenwerkingsafspraken (lees commissies) van zowel Zeetours als Cruise Travel gerespecteerd zullen worden. In de tijd tussen nu en eind december zullen zoveel mogelijk nieuwe en passende samenwerkingsafspraken worden gemaakt met retailers of hun hoofdkantoren.

“Wij zijn tot dit besluit gekomen omdat we hebben gezien dat het nieuwe Zeetours systeem effectiever en efficiënter werkt voor agenten, waardoor we verwachten dat we samen met jullie hogere conversies en dus mooiere omzetten kunnen gaan maken. Tevens betaal je als reisagent bij online boekingen géén reserveringskosten.”

Intussen is het zowel in Rotterdam (Zeetours) als op de Veluwe (Cruise Travel) business as usual, zo laten beide partijen weten. “Wij willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie vertrouwen in ons en weet dat het er ons allemaal aan gelegen is om vooral, samen met jullie, zoveel mogelijk cruise vakanties te verkopen! Dank voor jullie flexibiliteit.” Wie vragen heeft kan terecht bij Ton Hendriksen (ton.hendriksen@cruisetravel.nl) of bij Mirella de Kock (mirella.dekock@zeetours.nl).