Nieuws

1TIS zet stappen in het buitenland

Deel dit artikel

1TIS is recent gaan samenwerken met een aantal Belgische reisbedrijven, waaronder Mare Tours en Govaka. “Wij zijn inmiddels al meer dan tien jaar aan het ondernemen in de Nederlandse markt en werken samen met ruim 80 klanten, maar wij zien nu kansen om te groeien in het buitenland”, aldus Rico van Loenen (Directeur 1TIS).

De Belgische markt is voor ons een mooie markt om te bedienen, omdat er geen taalbarrière is. Wat wij nu zien, is dat de behoefte bij Belgische reisorganisaties niet heel veel anders is, dan dat wij bij onze Nederlandse klanten zien, dus een mooi moment om ons ook in België te laten zien én horen. Nu we vanuit de praktijk hebben ervaren dat wij de Belgische markt ook goed kunnen bedienen, is dit een goed moment om het nieuws naar buiten te brengen”, aldus Van Loenen. In augustus jl. werd bekend dat 1TIS en Isropa een samenwerking zijn aangegaan.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM en piloten akkoord over cao

Volgende bericht

Winactie Icelandair en Vuelandia: airline optimaliseert vluchtschema

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.