Nieuws

Winters weer: vertragingen en annuleringen

Deel dit artikel

Door het winterse weer moet er vandaag en het komend weekend rekening worden gehouden met vertragingen. Schiphol meldt vanochtend dat wegens weersomstandigheden er vluchten worden vertraagd of geannuleerd. De luchthaven adviseert de website of app van de luchthaven te raadplegen of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor de laatste vluchtupdates.

Weeronline laat weten dat er vandaag een mix valt van regen, hagel en natte sneeuw met aan zee zelfs kans op onweer een een krachtige tot stormachtige wind.  In het binnenland worden vanavond wederom enkele sneeuwbuien verwacht, waarbij de sneeuw in het oosten en zuidoosten kan blijven liggen. Vannacht beperken de winterse buien zich vooral tot het westen en noorden van het land, maar morgen breiden de winterse buien zich weer snel uit over het hele land.

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Holiday Extras viert feestje met Met & Co

Volgende bericht

Uslu en Doets in de race voor Meest Inspirerende Ondernemer 2017

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.