Nieuws

Schiphol: vliegverkeer opgestart: nog wel hinder

Na het winterse weer van gisteren kunnen er nu weer bijna net zoveel veel vliegtuigen landen en opstijgen als gebruikelijk. Schiphol heeft de hele nacht sneeuwteams ingezet om alle start- en landingsbanen sneeuwvrij te maken.

Tegelijkertijd is het op dit moment wel erg druk in de vertrekhallen, omdat veel reizigers die gisteren niet konden reizen vandaag ook naar Schiphol komen. Luchtvaartmaatschappijen boeken waar mogelijk reizigers om naar andere vluchten. Schiphol raadt reizigers aan alleen naar de luchthaven te komen als hun vlucht ook echt gaat. Als gevolg van gisteren hebben luchtvaartmaatschappijen namelijk ook vandaag vluchten geannuleerd en vertraagd. Reizigers kunnen de actuele vluchtinformatie vinden via de luchtvaartmaatschappij waarmee ze reizen of de website en app van Schiphol.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Genomineerden Kids Vakantiegids Awards bekend

Volgende bericht

HolidayTaxis boekbaar in BAS

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.