Nieuws

Mike Cooper nieuwe CEO Eurostar

Deel dit artikel

Eurostar heeft Mike Cooper als nieuwe CEO aangesteld. Hij volgt Nicolas Petrovic op, die eind februari algemeen directeur van Siemens Frankrijk wordt. Cooper is op dit moment nog CEO bij de bezorgdienst Yodel.

Cooper brengt een waaier aan ervaring en expertise met zich mee naar Eurostar, dankzij voorgaande functies als CEO bij Yodel en als plaatsvervangend algemeen directeur en directeur voor het Europese vasteland bij Arriva, waar hij de leiding had over de Europese transportsector met verantwoordelijkheid voor spoor, bus en tram in 13 landen. Voor Arriva was Mike commercieel directeur bij EasyJet, vanaf zijn beursgang in 2000 tot 2005. Voor EasyJet was hij directeur bij Portland Travel, onderdeel van de Thomson Travel Group.

In de afgelopen zeven jaar heeft Eurostar onder leiding van Nicolas Petrovic nieuwe treinen geïntroduceerd, zijn netwerk uitgebreid naar nieuwe bestemmingen en een aanzienlijke investering gedaan in zijn dienstverlening. Het bestuur van Eurostar dankt Nicolas voor zijn aanzienlijke bijdrage en wenst hem veel succes in zijn nieuwe rol.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Cooper, op het moment nog CEO bij bezorgdienst Yodel, wordt de nieuwe CEO van Eurostar. Cooper volgt Nicolas Petrovic op, die eind februari algemeen directeur van Siemens Frankrijk […]

Vorige bericht

Sandra van der Wal aan de slag bij ITSC

Volgende bericht

Recordaantal Nederlandse toeristen naar Jamaica

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.