Eurostar heeft Mike Cooper als nieuwe CEO aangesteld. Hij volgt Nicolas Petrovic op, die eind februari algemeen directeur van Siemens Frankrijk wordt. Cooper is op dit moment nog CEO bij de bezorgdienst Yodel.

Cooper brengt een waaier aan ervaring en expertise met zich mee naar Eurostar, dankzij voorgaande functies als CEO bij Yodel en als plaatsvervangend algemeen directeur en directeur voor het Europese vasteland bij Arriva, waar hij de leiding had over de Europese transportsector met verantwoordelijkheid voor spoor, bus en tram in 13 landen. Voor Arriva was Mike commercieel directeur bij EasyJet, vanaf zijn beursgang in 2000 tot 2005. Voor EasyJet was hij directeur bij Portland Travel, onderdeel van de Thomson Travel Group.

In de afgelopen zeven jaar heeft Eurostar onder leiding van Nicolas Petrovic nieuwe treinen geïntroduceerd, zijn netwerk uitgebreid naar nieuwe bestemmingen en een aanzienlijke investering gedaan in zijn dienstverlening. Het bestuur van Eurostar dankt Nicolas voor zijn aanzienlijke bijdrage en wenst hem veel succes in zijn nieuwe rol.