Nieuws

Singapore Airlines uitgeroepen tot ‘World’s Best Airline’

Deel dit artikel

Singapore Airlines is dit jaar uitgeroepen tot ‘World’s Best Airline’ tijdens de Skytrax Awards 2018. Daarnaast behaalde SIA ook de eerste plaats in de categorieën ‘World’s Best First Class’, ‘Best Airline in Asia’ en ‘Best First Class Airline Seat’.

Het is de vierde keer dat SIA tot ‘World’s Best Airline’ is uitgeroepen. De awards zijn gebaseerd op enquêtes onder meer dan 20 miljoen reizigers die tussen augustus 2017 en mei 2018 meer dan 335 luchtvaartmaatschappijen hebben beoordeeld.

“Singapore Airlines is vereerd om tot ‘World’s Best Airline’ te worden uitgeroepen en ik draag deze award op aan de 26.000 werknemers van de SIA Group die zich dagelijks inzetten met het leveren van ‘s werelds beste reiservaring aan onze klanten”, aldus SIA CEO de heer Goh Choon Phong, die vandaag de hoogste prijs in ontvangst heeft genomen tijdens de ceremonie in Londen.

“De World Airline Awards zijn gebaseerd op directe feedback van klanten, waarvan wij weten dat ze in deze zeer competitieve internationale omgeving kunnen kiezen uit meerdere luchtvaartmaatschappijen. Deze erkenning zal ons nog meer motiveren om de drie belangrijkste pijlers van onze merkbelofte – productleiderschap, excellente service en netwerkconnectiviteit – verder te verbeteren om daarmee ons concurrentievoordeel te behouden, te blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en deze zelfs te overtreffen.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - KLM test nieuwe robot Care-E in Amerika

Volgende bericht

Air Transat verkozen tot ‘s werelds Best Leisure Airline

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.