De Courtesy Club-reis die TUI Nederland jaarlijks met haar topagenten maakt, heeft afgelopen weekend plaatsgevonden. De reis, waarin een zakelijke meeting gecombineerd wordt met een bezoek aan een bijzondere TUI bestemming of product, vond ditmaal plaats op de Mein Schiff 4. Varend door Scandinavische wateren werd er informatie gedeeld, overlegd en genoten van een mooie reis. Na vertrek uit Kiel, werden onderweg Kopenhagen, Oslo en Kristiansand bezocht.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland, geeft enthousiast aan dat deze reis de ultieme combinatie was van alle vervoersmiddelen die TUI te bieden heeft. “We reisden naar Kiel met bussen van Kras, verbleven op een eigen schip van TUI Cruises en vlogen vanaf Kristiansand, Noorwegen met een TUI fly vliegtuig weer naar huis. Het geeft de tegelijkertijd de diversiteit én de waarde aan, van een verticaal geïntegreerd bedrijf als TUI.” Het zakelijke gedeelte van de reis vond ook plaats aan boord en bestond uit diverse presentaties en een open discussie. Frans Leenaars deelde informatie over de nieuwe ‘TUI Garanties’ en Frank Oostdam gaf zijn visie op de rol van de reisagent in de (nabije) toekomst.

TUI Reisbureau Managers
Daar waar de Courtesy Club reisagenten afstapten in Kristiansand, scheepten de TUI Reisbureau managers in om ook voor een aantal dagen kennis te maken met dit prachtige cruiseschip tijdens hun jaarlijkse reis. Ze werden ter plaatse verwelkomd door Nico van der Veer, Directeur Reisbureaus, en Arjan Kers. Kijk voor meer foto’s van de Courtesy Club-reis op de Facebook-pagina van TravelPro.

Onderstaande video’s zijn gemaakt door Kees Kooijmans (De Reisarchitect/Reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport).